Fri frakt från 999 kr

Vi hjälper dig gärna! 

Om oss

Pikuliten drivs av mig Felicia och min sambo André. Tillsammans har vi två barn och vi vill såklart ge dem bästa möjliga förutsättningar för att må bra! För oss betyder det att så långt som möjligt utesluta kemikalier, plast och olika gifter ur deras vardag. Jag började leta information om vad vi egentligen använder för produkter, vad de innehåller och hur det påverkar oss och snubblade då in i världen av tygblöjor. Där nördade jag ner mig rejält och blev förvånad över hur otroligt roligt det kan vara med blöjor!

Förutom blöjor är det ju en hel del andra produkter som behövs till en liten, och jag insåg ganska snabbt att det tyvärr ofta är en hel del konstiga ingredienser och material i många produkter. Att leta “snälla” saker blev därför också det som en liten hobby, och jag har hunnit samla på mig några guldkorn under dessa år. Vore det då inte toppen att samla allt detta på samma plats? tänkte jag. Och just den idén har nu blivit verklighet! En webbshop för föräldern som vill minska gifter i vardagen. Flera varumärken av tygblöjor för att det ska finnas något för alla, samlat under samma tak som andra snälla produkter.

Men var kommer egentligen namnet ifrån? Pikuliten är ett finlandssvenskt ord som betyder “pytteliten”. Jag själv är född och uppvuxen i Närpes som är en liten stad i Finland och har använt mig av ordet hela mitt liv, därför kändes det roligt att få använda det när vi har produkter för just våra pikulilla barn.

Företagsinformation

Mailadress: felicia@pikuliten.se

Företagsnamn: Pikuliten.se drivs som en enskild firma under företagsnamnet Felicia Granlund.

Organisationsnummer: 961216-5085

Företagsadress: Mariehemsvägen 92, 906 60, Umeå