Fri frakt från 999 kr

Vi hjälper dig gärna! 

Flytande Galltvål 500ml

Den här flytande galltvålen förenklar all sorts rengöring i hemmet och arbetet. Den fungerar både som fläckborttagare men även som en
allrengöring.

99 kr

Tillgänglighet: I lager

Den här flytande galltvålen förenklar all sorts rengöring i hemmet och arbetet. Den fungerar både som fläckborttagare men även som en
allrengöring. Många använder den även till att få bort tuff smuts från händerna då den är återfettande. Du slipper använda flera olika rengöringsmedel och sparar tid, pengar & miljö genom att bara använda en produkt.

Tvålen innehåller bland annat oxgalla och klorofyll vilket gör att den bryter ner fett och naturfläckar såsom gräs, bär och frukt på ett effektivt sätt. Galltvål bleker aldrig plagg eller tyger då den inte innehåller några blekmedel.

Tvålen innehåller inga kemiska ämnen, utan endast naturliga ämnen (inga genmanipulerade råvaror) och är därmed även biologiskt nedbrytbar. Galltvålen har inte testats på djur och oxgallan produceras enbart av restavfall från normala slakterier. Certifierad med Bra Miljöval.

Så använder du fast galltvål:

Använd den flytande galltvålen koncentrerad vid svåra fläckar och hård smuts. För normal smuts och rengöring kan den spädas ut med vatten i till exempel sprayflaska. 1 del tvål / 3 delar vatten. Fläckar förbehandlas innan tvätt för bästa resultat.

Ingredienser

30% vatten, 15-30% tvålbas olja*. <5% etanol, Citrate, Natriumklorid, Oxgalla, Glycerin*, Klorofyll.

* = ekologisk ingrediens

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Flytande Galltvål 500ml”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *