Fri frakt från 999 kr

Vi hjälper dig gärna! 

Virgel – Glassform Rostfritt Stål

Dessa miljövänliga glassformar i rostfritt stål är ett självklart val för att göra den egna glassen. Formarna är tillverkade av hållbart, livsmedelgodkänt rostfritt återvunnet stål och kan användas gång på gång.

399 kr

Tillgänglighet: I lager

Dessa miljövänliga glassformar i rostfritt stål är ett självklart val för att göra den egna glassen. Formarna är tillverkade av hållbart, livsmedelgodkänt rostfritt återvunnet stål och kan användas gång på gång. De är helt fria från plast och har ingen invändig beläggning. Varje glassform är 10 cm hög och ca 4,5 x 2 cm. Ställningen är ca 14,5 x 9 cm och rymmer 6 glassformar.

För att formarna ska stå stadigt i frysen kommer de med en ställning. Lock, påsar för extra förvaring av färdiga glassar, tätning av silikon och 60st glasspinnar av björk medföljer också. Pinnarna kan handdiskas och återanvändas flera gånger. Extra glasspinnar köpes separat HÄR.

Locket fungerar som skydd när glassarna står i frysen, och som spillskydd när glassen äts. Silikontätningen gör att pinnarna hålls stadigt på plats i locket.

Tänk på att lämna 3-4 mm utrymme för glassen att expandera innan du fryser in dem. När du tar ut den färdiga glassen ur frysen värmer du den en kort stund i handen eller med varmt vatten så släpper den enkelt från formen.

Tål maskindisk, förutom pinnarna som diskas för hand.

Material

Rostfritt stål 18/8 typ 304

Björk

Silikon

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Virgel – Glassform Rostfritt Stål”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *